Τοποθεσία

To Aegli Hotel στο χάρτη του Google:

  • Η Σύρος συνδέεται με πλοίο καθημερινά (με πρωϊνά και απογευματινά δρομολόγια) με το λιμάνι του Πειραιά. Το δρομολόγιο διαρκεί 4 ώρες με τα συμβατικά πλοία, ή 2,5 ώρες με τα ταχύπλοα. Αραιότερα δρομολόγια υπάρχουν και από Λαύριο ή Ραφήνα.
  • Επίσης με αεροπλάνο, σχεδόν καθημερινά (σε διάφορες ώρες) με το αεροδρόμιο της Αθήνας.
  • Πλοία συνδέουν τη Σύρο με όλα τα νησιά του Αιγαίου σε συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας.


Πρόσβαση με τα πόδια:

podia Μόλις αποβιβαστείτε από το καράβι κινηθείτε δεξιά προς το κέντρο της πόλης επί του πεζοδρομίου. Μόλις προσπεράσετε τη “Eurobank”, μετά από 30 μέτρα θα συναντήσετε αριστερά την πάροδο οδό Κέας. Εισέρχεστε στην οδό Κέας, βαδίζετε ευθεία, διασχίζετε κάθετα την κεντρική οδό Σταμ. Πρωϊου και ανεβαίνετε τα σκαλάκια που σας οδηγούν στο ξενοδοχείο.

Πρόσβαση με αυτοκίνητο:

amaksiΜόλις αποβιβαστείτε από το καράβι οδηγείστε υποχρεωτικά αριστερά. Μόλις βγείτε από τη λιμενική ζώνη στραφείτε δεξιά προς το κέντρο της πόλης. Μόλις προσπεράσετε τη “Τράπεζα Πειραιώς”, στρίψτε αριστερά. Θα αντικρύσετε στο βάθος το Δημαρχείο, αλλά εσείς στρίψτε αριστερά στη πρώτη διασταύρωση, οδό Σταμ. Πρωϊου. Μετά από 3 διασταυρώσεις με μικροδρομίσκους θα δείτε δεξιά τη ταμπέλα μας και ένα μικρό χώρο που μπορείτε να παρκάρετε για τη φορτο-εκφόρτωση των αποσκευών σας. Ανεβαίνετε τα σκαλάκια που σας οδηγούν στο ξενοδοχείο.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε βέλτιστα όλες μας τις υπηρεσίες.